ReceptenDe Eyserhalte keuken

Recepten van de Eyserhalte

Pasta met Truffelchampignonsalsa
Voor- of tussengerecht
voor 4 personen

Lees het recept >

 

Choucroute a l'Alsacienne
Hoofdgerecht
voor 8 personen

Lees het recept >

 

Vacherin Mont D'or uit de oven.

Vacherin Mont D'or is een echte seizoenskaas die alleen maar tussen augustus en maart gemaakt mag wo..

Lees het recept >

 

Saus Kacang (Pindasaus)
Balinees bijgerecht
6 porties

Lees het recept >

 

Sambal Tomat (Tomaten sambal)
Balinees bijgerecht
10 porties

Lees het recept >

 

Caesar salad

Dit recept is ontstaan tijdens de drooglegging in Amerika...

Lees het recept >

 

Met kastanjes gevulde roseval aardappeltje
Hoofdgerecht
Dit is een ideale garnituur voor bij de wildragoût of hazenpeper.

Lees het recept >

 

Daslookpesto met brede pasta
Hoofdgerecht / 2 personen
Als het bos in Zuid-Limburg naar uien geurt, dan is het voorjaar!..

Lees het recept >

 

Zwarte spaghetti met scampi en zwarte olijven
Hoofdgerecht / 4 personen
Dit gerecht is gemakkelijk te bereiden. Heeft een bijzondere feestelijke uitstraling door de zwarte..

Lees het recept >

 

Vinaigrette tomaat antiboise
Vinaigrette / receptuur voor 4 personen
Antiboise is afkomstig uit Antibes. Het staat zelfs niet duidelijk in de Larousse...

Lees het recept >