Welkom bij de Eyserhalte!

De Eyserhalte oudejaarslunch: een culinaire expeditie

De keukenbrigade van de Eyserhalte ontvangt u graag voor een culinaire expeditie op de valreep van 2017. Met zorg voor smaak en beleving hebben we een bruisende champagnelunch samengesteld. We combineren onze luxe producten tot culinaire hoogstandjes. Onze chef deelt graag zijn geheimen en biedt u een kijkje in de open keuken van de Eyserhalte.

Op de laatste dag van het jaar bieden we u volop inspiratie voor 2018. Laat u verrassen en meldt u aan voor deze bijzondere lunch. De champagnelunch start om 12 uur.Onze medewerkers staan dan klaar om u een onvergetelijk smaakmoment aan te bieden. Een perfecte opmaat naar het nieuwe jaar.

 

Aanmelden?

U kunt hieronder via de webshop uw bestelling plaatsen.
Of bel met de Eyserhalte 043 451 2290 of mail de Eyserhalte op info@eyserhalte.nl.

 

Team Eyserhalte wenst u veel smaakgeluk en bovenal een gelukkig en gezond 2018!

17,5047,50

47,50
17,50
LAATSTE PRODUCTEN

Huisgemaakte delicatessen

Smaak-geluk

Eyserhalte presenteert een prachtige selectie aan kerstpakketten. Stuk voor stuk samengesteld uit pure producten, boordevol smaak.

BEKIJK

Cadeau per post

Eyserhalte pakketten kunnen per post in Nederland, België en Duitsland worden verstuurd. Mocht U specifieke vragen hebben neem dan gerust contact op:

T 043 451 2290

Pure Ingrediënten

Eyserhalte vindt het genieten van gezonde voeding waardevol! Daarom werkt Eyserhalte uitsluitend met pure en gezonde ingrediënten, zonder toevoeging.

Een geschenk dat gelukkig maakt

Met een pakket van de Eyserhalte geeft u iets bijzonders cadeau.